Wednesday, 22 February 2012

Sakit seyh!

Hari nie hari rabu, sepatutnya budak-2 sekolah sibuk belajar kat sekolah. tapi aku lepak baring, online, tengok tb. haish. Act bukan sengaja aku tak datang sekolah. perut aku buat hal (cirit birit). serius sakit seyh ! ulang alik g toilet tu memang banyak kali la, kalau boleh nak bawak tilam bantal sekali dalam tu. takpayah nak berlari-2. lebih 10 kali da nie, sampai tak tahu nak buang pe daa. errr~ mungkin salah makan kot, masuk angin ke. hanya mampu sabar dan makan je la ubat apa yang doktor bagi tu. Hope cepat sembuh. next week da exam, tak kan nak ponteng lagi. grrr~




#saya sayangkan awak Erna Shahrina Binti Mohd Ridzuan. Thanks untuk segalanya. :)
 

Blog Template by Talk itu Cakap

Template edited for xx Ery Budak Hyper xx © 2011