Sunday, 29 April 2012

Berusaha!

Salam, 


Aku bahagia sepanjang bersama dengan die. walaupun susah untuk mencari kebahagian tu. sekarang nie , aku rasa aku dah berubah sedikit dan selalu menghampakan die. maaf syg~ sya akan cuba perbaiki hubungan kita balik. :)

Wednesday, 22 February 2012

Sakit seyh!

Hari nie hari rabu, sepatutnya budak-2 sekolah sibuk belajar kat sekolah. tapi aku lepak baring, online, tengok tb. haish. Act bukan sengaja aku tak datang sekolah. perut aku buat hal (cirit birit). serius sakit seyh ! ulang alik g toilet tu memang banyak kali la, kalau boleh nak bawak tilam bantal sekali dalam tu. takpayah nak berlari-2. lebih 10 kali da nie, sampai tak tahu nak buang pe daa. errr~ mungkin salah makan kot, masuk angin ke. hanya mampu sabar dan makan je la ubat apa yang doktor bagi tu. Hope cepat sembuh. next week da exam, tak kan nak ponteng lagi. grrr~




#saya sayangkan awak Erna Shahrina Binti Mohd Ridzuan. Thanks untuk segalanya. :)

Sunday, 15 January 2012

Motor Baru.

Salam,
 malas nak citer panjang. ayah aku belikan aku motor baru plat JNH sempena aku dapat lesen P. *mcm mana pulak kalau akk aku dah dpt lesen keta lak, takkan keta baru ? tunggu jelah. hoho. tarikh aku dapat 10.01.2012. nak tunggu tarikh tu, hamboi tido pon tak tenang, kentut pon tak puas. haish~ nak tahu motor pe, tengok la pic bawah nie. :)

motor biasa jee. act aq dari dlu ngidam 135Lc, tapi ayah aku mampu yang nie jee. so aq terima jelah dari tak dpat kan ? motor nie limited. jadi sapa yang nak beli, baik order cepat :D okela  cukup la nie. bbye ! 

Saturday, 7 January 2012

Firstday sekolah 2012

Salam.

    2012 dah F5 dah aku. rasa kejap je masa berlalu. suasana pon dah berubah. bangun pagi pon dah tak riuh mcm tahun lepas coz akak aku dah habis sekolah cuma aku dengan adik aku je. bunyi motor kekawan aku pagi-2 pon dah tak dengar. kalau tak, pagi-2 dah memekak  panas kan enjin. aku stay tumpang cikgu aku nak g sekolah. kol 6.30 dah kena tunggu kat tepi jalan. sesorang lak tu. aku dah ada lesen motor siap P lagi (riak) , tapi ibu  tak bagi bwk motor g sekolah lak. terlalu syg la tu. xP Jadual kelas aku tahun nie padat giler kot. balik lambat seyh!  kol 5.50 hari selase baru leh balik. ada sukan la bagai. 'sekolah ku,rumah tumpangan ku' grr~
  first day sekolah, aku balik tumpang moto kawan. sekali bocor pulak tayar nye. elok-2 dapat sampai rumah  awal, dah lambat jadi nye. dah badmood hari pertama sekolah. cukup la nie. daaa~

Hope this year is better than last year. :)
 

Blog Template by Talk itu Cakap

Template edited for xx Ery Budak Hyper xx © 2011