Monday, 19 December 2011

Argh!

Ya Allah, berikan la aku kekuatan untuk lupakan apa yang  telah berlaku. sememangnya perit hati aku bila ingat balik apa yang aku dah buat.. otak aku serabut di buat nye. agak-2 bila la kau jantan nak pergi jauh-2 dari hidup awek aku. . sakit hati aku! arghh!!!!!
                                                                 

Thursday, 8 December 2011

December.

Dah masuk bulan 12 dah.  lagi berapa minggu je dah naik sekolah. err~ masuk bulan 12 nie, aku busy sikit dengan tuisyen.  Selasa-Khamis dari pukul 2-4 petang tuisyen biology. Isnin-Jumaat 8-10 malam tuisyen addmath pulak. non-stop seyh! act aku yang nak. ibu ayah tak ada paksa pon. aku tengok kekawan aku semua tuisyen,  takkan aku duduk rumah goyang kaki je. Tahun depan dah la aku calom SPM 2012, baik aku sedia awal

Esok malam aku dah gerak JB balik kg. Jumaat pulak masuk singapore, tak sabar seyh! da lama tak lepak sana.  3 hari stay sana. Hari ahad balik segamat balik. Isnin nya pulak gerak utara sampai hari khamis kot. peee, holiday habis. kalau jadi la.  aku pon dah bosan cuti nie tak berjalan.

Pagi tadi family aku semua pergi buat passport, dah siap tu. ayah aku tiba-2 ajak singgah kedai motor. waa, ada chance dapat motor baru nie. time dalam kedai tu, ayah aku berminat nak belikan moto modenas GT128. tapi aku dari dlu minat 135Lc. harap dapat la motor yang aku idam-2 kan sebelum nie. kalau ayah nak belikan GT128 tak pe la. ery terima je. :')

 Petang nya pulak aku gerak dengan kawan aku g bandar. nak jumpa buah hati. nanti dah holiday, dah tak dapat jumpa. rindu seyh! tapi aku jumpa sekejap je. di sebab kan kesuntukan masa. tak pe, janji aku dapat jumpa.



Saya harap awak dapat jaga diri masa kita berjauhan.saya nak awak tahu yang saya sayang awak sorang je. serius tak tipu, i really miss you wahai bunga ku. :')


Saturday, 3 December 2011

Assalam, hai ! :D
dah lama betol aku tak update blog. busy kot cuti ni and tak ada benda nak cerita
Hari nie aku ada fedup sikit kot.  Petang tadi 4 buah kedai aku pergi, mintak tolong pasangkan barang motor aku. semua tak nak buat. tak faham betol aku. kalau die buat, die yang untung. bukan aku tak bayar pon. hee~

lepas tu tak tahu nak gerak mana, aku gerak bandar. maklumla dah ada lesen L. tapi aku nie ada lesen dengan tak ada sama je. jejak jugak bandar tu. akhir sekali aku lepak tasik dekat sg.mati.

aku jemput sayang aku kat taman dia. rindu sangat da. tu yang nak jumpa. padahal 2 hari lepas baru je jumpa. dah sayang sgt, tinggal kan kejap pon dah rindu. :)  syok jugak la berpusing-2 aku dengn die kat tasik tu. dah penat lepak dekat bangku taman permainan. melihat kanak-2 kecik yang tengah seronok bermain. suka kot tengok budak-2 ketawa cara berjalan semua. tapi time menangis tu den tak minat.

Seronok dapat lepak dengan kamu hari nie. lepas nie saya nak gerak singapore, tak lama pon. 3 hari je. take care ! love you! muahx! cinta kamu Erna Sharina
 

Blog Template by Talk itu Cakap

Template edited for xx Ery Budak Hyper xx © 2011