Tuesday, 26 April 2011

Hanya berharap !

Waa , hari nie jiran saya sudah angkat moto baru  RxZ tuu . giler laju tu . Ramai kekawan sudah dapat motor baru , yang paling jeles tu ada yang dapat moto 125z tu .  memang kencang . Saya pon inginkan moto baru . bila usha ayah nak moto , ayah kata tunggu dapat lesen dulu . waaaa ! lama lagi la . birthday saya dah lah bulan 11 .  tak pee , bersabar jelah .  tak kan kite nak paksa lak kan ? tak elok kod .


tahu nie motor pe ? nie la motor idaman saya 135LC . motor nie mcm jambu sikit KOD . haha . Memang dah lama mengidam kan motor nie . bila ayah ada cakap nak belikan motor bila dah dpat lesen . hati nie berharap sangat dapat motor baru .   tak apa lah kalau tak dapat . mungkin tak ada rezeki . so sekarang nie , hanya perlu menunggu dengan penuh kesabaran jee . sayang ayah ! :D

Monday, 25 April 2011

Mid year exam sudah dekat !

Exam setengah tahun 10.5.2011 nie . aduh ! buku satu apa pon tak bukak lagi . camna nak jawab nanti ? dah la kebanyakan subjek sains saya tak paham . PENING KEPALA nanti . mahu gugur rambut kod . hehe .

korang tahu apa logo kat atas nie ? tak payah uji akal , korang mesti da tahu nya nie logo facebook . Sebab yang paling penting saya malas nak study ialah pengaruh facebook nie la . cukup main susah nak log out , bila dah  TERsign in . saya harap mid year exam kali nie , tak failed tiga subjek sains nie FIZIK,KIMIA,BIOLOGY . peee , kalau gagal semua nie , mahu kene turun kelas nanti . tak sanggup saya . huhu .  ehh , oke la . mahu siap  kan homework dulu . BLOG nie pon kuat jugak pengaruh nye . . hahaha . Bye2 ! :D
 

Blog Template by Talk itu Cakap

Template edited for xx Ery Budak Hyper xx © 2011