Monday, 25 April 2011

Mid year exam sudah dekat !

Exam setengah tahun 10.5.2011 nie . aduh ! buku satu apa pon tak bukak lagi . camna nak jawab nanti ? dah la kebanyakan subjek sains saya tak paham . PENING KEPALA nanti . mahu gugur rambut kod . hehe .

korang tahu apa logo kat atas nie ? tak payah uji akal , korang mesti da tahu nya nie logo facebook . Sebab yang paling penting saya malas nak study ialah pengaruh facebook nie la . cukup main susah nak log out , bila dah  TERsign in . saya harap mid year exam kali nie , tak failed tiga subjek sains nie FIZIK,KIMIA,BIOLOGY . peee , kalau gagal semua nie , mahu kene turun kelas nanti . tak sanggup saya . huhu .  ehh , oke la . mahu siap  kan homework dulu . BLOG nie pon kuat jugak pengaruh nye . . hahaha . Bye2 ! :D

6 comments:

asyhcantik said...

nak kenal boleh tak? haaa

Zuhairi Zain said...

tak yah kenal la . malu kot . haha

Ashura Shu said...

mcm awk sowang je nk mid year! he3

Zuhairi Zain said...

nak jugak ? haha

Ashura Shu said...

biar r

Zuhairi Zain said...

sibuk jee . hehe

Post a Comment

 

Blog Template by Talk itu Cakap

Template edited for xx Ery Budak Hyper xx © 2011