Tuesday, 14 June 2011

Budak Sekolah .

assalam~
 Semalam hari isnin , semalam hari persekolahan . Selepas dua minggu cuti terasa amat berat untuk pergi ke sekolah . lagi2 bila member2 semua nak balik hostel . grr~ tapi tapi , hari isnin tu aku semangat kit nak g sekolah . coz dapat kasut baru , jam baru , spec baru , awek baru , (ehh , silap . kang ada jugak aku kene tembak kang . hehe ) style rambut pon dah tukar . kali nie aku buat mcm NAKATA . mcm pic kat bawah nie . 

smart kan ? separa botak  . ayah aku kate gunting style BUDAK SEKOLAH . jadi aku gunting la mcm NAKATA tapi pakai spec . ce byang kan . huhuhu. kasi puas hati ayah aku . sebelum nie ayah aku kata , rambut aku pnjang da mcm mat indon . oke pe mat indon , hensem kan ?  hahaha . insyaallah , khamis mnggu depan aku nak jmpe makcik aku . da lama tak jumpa . rindu kot . hehe .
mcm biasa la kan , lepas exam mesti ada dapat result . tak kan cikgu nak buat bungkus nasi lemak paper exam kita tu . result aku mmg OMG laa~ ada jugak la aku kumpul pen merah . tapi markah pen biru aku , kire oke gak la . ada peningkatan .syukur~ tapi belom semua subjek dah dapat . grr~
oke la . aku mahu off dlu . dalam masa dua mnggu nie , aku cuba kurang kan buat hal . nak jaga hati ibu ayah . result dah lah teruk , lagi nk buat hal . memang la kene marah . :D


okay , assalamualaikum ! bbye ! :)

2 comments:

alfi kasran said...

result aku macam sampah.saje je nak bagi tau.kbye haha

Zuhairi Zain said...

result aku mcm plastik sampah kot . grr~ btw thanks kasi tahu . haha

Post a Comment

 

Blog Template by Talk itu Cakap

Template edited for xx Ery Budak Hyper xx © 2011